Blog

21 aug 2014 Door: Wendy Soeters Categorie: Vacatures

WANTED: ANIMATOR / MOTION GRAPHICS DESIGNER (20-40u)

DEZE VACATURE IS INGEVULD.

Wij zijn voor ons productiehuis op zoek naar versterking op het vlak van animatie en motion graphics. Wij hopen natuurlijk dat jij die allrounder bent die wij zoeken!

Waar wij naar op zoek zijn

Wij hebben in ons jonge team plek voor een zelfstandige animator en motion graphics designer (m/v). We zijn niet op zoek naar iemand die alleen het kunstje van het illustreren en animeren tot in de puntjes beheerst, maar ook iemand die vanaf de start van het proces betrokken is. Je bent goed in het maken van de vertaling van briefing naar concept. Je bent een volwaardige sparringpartner voor de producer in het bepalen van storyline, opbouw, stijl, scenario en storyboard. Je hebt een ontzettend scherp gevoel voor verhaal, tempo en design. Uiteraard valt de uitwerking tot een vette animatievideo ook binnen jouw takenpakket.

Om te kijken of er een match is hebben we een paar puntjes voor je op een rij gezet:

– jij bent een ware held met After Effects, Premiere, Illustrator en Photoshop. Beheersing van 3D is een pré.
– jij bent een harde werker en gaat efficiënt om met je tijd
– jij gaat voor kwaliteit, je wilt gave dingen maken en zit niet vastgeroest in één stijl
– jij gaat niet zweten van een strakke deadline en hebt ervaring met zakelijke producties
– jij bent een detailfucker, wat je oplevert is pixelperfect
– jij bent lekker jezelf en je kan tegen een stootje (jij zet kritiek om in iets constructiefs)
– jij bent het met ons eens dat een 9 tot 5 mentaliteit niet meer van deze tijd is – veel kan en mag, maar als het erop aan komt ben je er!
– jij woont in Amsterdam, een auto en rijbewijs is een pré

Pas jij bij ons?

Als je je kunt vinden in het bovenstaande rijtje én je bent in staat om zelfstandig en op volle toeren mee te draaien binnen het team, kan het best zijn dat jij de perfecte fit bent. Als het om klanten en opdrachten gaat zijn we mega serieus, maar we vinden een lolletje en wat ontspanning minstens zo belangrijk. Een ‘beetje gek’ zijn we wel. Onderdeel van het team is ook Duitse Herder Ripley, zij bewaakt het fort. Het is dus wel handig dat je niet bevend als een rietje in de hoek kruipt in de aanwezigheid van een hond.

Wie zijn wij?

Moove Marketing is een club van recht door zee vakidioten en een vast team van professionals met een grote liefde voor (online) video. We produceren van cameraproductie tot animatievideo en werken voor kleine tot grote merken, zoals KLM en Nescafé. Momenteel zitten we nog in Amsterdam Noord, maarrr… binnenkort komt daar verandering in en verhuizen we naar Amsterdam West (vlakbij de afslag S105).

Reageren?

Lijkt het je wat? Stuur een leuke mail naar wendy@moovemarketing.nl en vertel ons wie je bent, wat jou drijft en waarom je denkt dat we jou moeten uitnodigen voor een kop koffie of thee. Reacties zonder portfolio nemen we niet in behandeling.

Deadline voor sollicitatie: 31 augustus 2014
Het uitvoeren van een opdracht is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share Button

Comments are closed.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Moove slogan