Over ons

Wat wij doen

Moove Marketing is een (online) video marketing bureau. Wij staan voor innovatie en activatie. Wij brengen jouw doelgroep in beweging, dat is wat wij noemen motion marketing.

Dat doen we door het ontwikkelen van video marketing strategieën en het optimaliseren van video’s. Wij nemen hierin alle elementen mee, die belangrijk zijn voor goede video marketing. Ook zijn wij graag jullie partner in het produceren van video’s, in alle soorten en maten.

Om dit te realiseren kijken we met een breed vizier naar de wereld van video marketing. Wij hebben duidelijk beeld ontwikkeld van wat video marketing is en hebben een methodiek ontwikkeld waarmee wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen binnen ons vakgebied.

Moove is medio 2012 opgericht en werkt sindsdien voor diverse kleine en grote merken.

De kracht van video marketing

Wij geloven in de kracht van video marketing. Video is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om júllie klanten, zij zijn op zoek naar relevante video content. Wij helpen jullie om dat aan ze te bieden.

Wij verbinden mensen en merken. Door meer en beter contact tijdens de touch points die jullie met klanten hebben. Video marketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie, de uitwerking van jullie concept en een plan van aanpak nodig.

Het matchen van behoefte met kennis en kunde

Jullie hebben een uitdaging. Wij zoeken daar de beste oplossing bij. Dat is hoe wij werken. En hoe we het meest optimale resultaat voor onze klanten bereiken. Want… niets is ‘standaard’.

Wij geloven niet dat de door ons geboden diensten en producten altijd naadloos aansluiten op wat een klant nodig heeft. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft een andere behoefte.

Wij kijken zodoende naar de vraag van onze klanten en passen daar de vorm van onze dienstverlening op aan. Zodat we elke keer de beste oplossing bieden, specifiek toegespitst op de uitdagingen waar jullie als bedrijf mee te maken hebben.

Dat is het startpunt van onze samenwerking. Niet alleen vóór, maar vooral samen met jullie.

Alles onder één dak

Moove Marketing. Eén plek voor al je (online) video marketing.

Wij kunnen je alles bieden wat met video marketing te maken heeft. Van strategie tot productie en uitrol.

En als we zien dat er een ander specialisme nodig is om het beoogde resultaat te bereiken, kunnen we nog putten uit een partnernetwerk van professionele, gespecialiseerde bedrijven waarmee wij al jarenlang graag samen werken.

Het is fijn om één aanspreekpunt te hebben, ook al zijn er meerdere partijen bij je project betrokken. Wij voorzien onze klanten graag op alle vlakken en in alle behoeften tijdens een project. Daarom fungeert Moove Marketing als een ‘one-stop shop’ voor haar klanten.

Wij kunnen bedenken wat we leveren en leveren wat we bedenken, van A tot Z.

Het team

Wendy

Wendy Soeters

Videomarketeer

petra-de-jong

Petra de Jong

Copywriter

Placeholder

Ingmar Gubbens

Animator

jordan-davidsz

Jordan Davidsz

Animator

Teun

Teun Poppelaars

Cameraman

Servi

Servi Willems

Cameraman

Winston

Winston Sawat

Cameraman

Raoul

Raoul Popma

Geluidsman

 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Moove slogan