Blog

10 jun 2016 Door: Wendy Soeters Categorie: Spreken

Spreken bij Online Video Event 2016

Op donderdag 9 juni 2016 vond voor de derde keer het Online Video Event plaats. Ik (Wendy) werd gevraagd om tijdens dit uitverkochte event een break-out sessie van 60 minuten over video marketing verzorgen.

Super leuk, natuurlijk! Direct een mooie gelegenheid om een sneak peek te geven van de nieuwe huisstijl van Moove Marketing. 😉

OnlineVideoEvent2016_WendySoeters

Met talloze sprekers en break-out sessies kwam er van alles aan bod op het gebied van (online) video. Mijn sessie ging over het marketing-aspect van video.

Al met al kan ik niet anders zeggen, dan dat het een ontzettend leuke dag was. Leuke mensen, een prachtige locatie in Maarssen en gewoon een goede sfeer!

Tweet Online Video Event 2016

Wegwijs in de video marketing jungle

In mijn break-out sessie gaf ik een bredere blik op video marketing en deelde ik inzichten op basis van wat ik in ruim 4 jaar tijd als videomarketeer heb geleerd. Met mijn sessie wilde ik voornamelijk stof tot nadenken geven en een praktische richting om mee aan de slag te gaan voor de bezoekers van de sessie.

Wat in de sessie aan bod kwam:

– Hoe je video marketing moet zien in het grotere geheel.

– Hoe je video marketing aan kunt pakken.

– Hoe je de vertaling naar video content kunt maken.

– En, aan de hand van een aantal mythes: stof tot nadenken en praktische video marketing tips (o.a. video SEO, verspreiding en views kwamen aan bod).

Sfeerimpressie van de dag

Mijn presentatie bekijken op SlideShare?

Bedankt aan alle deelnemers voor het volgen van mij sessie en een thumbs-up aan de organisatoren van het event!

Share Button

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Moove slogan