Lendahand

Crowdfunding campagne

Klantvraag

Lendahand is een sociale onderneming die spaarders en beleggers in Nederland de mogelijkheid biedt om succesvolle MKB ondernemingen in opkomende landen te financieren. Zij verstrekken mesokredieten aan ondernemers door middel van crowdfunding.

Al vanaf een klein bedrag per maand kun je als ondernemer of particulier in Nederland door middel van een lening een onderneming aan de andere kant van de wereld helpen. Hiermee open je deuren die voor ondernemers daar anders gesloten blijven. En zelf ontvang je 3% rente!

Om de eigen onderneming verder te professionaliseren en uit te bouwen, wilde Lendahand zelf ook een crowdfunding campagne voeren via platform SYMBID. Om de campagne te ondersteunen en de kans op succes te vergroten, wilden zij een video laten maken om het concept uit te leggen.

Woord van de klant

Om in 1 minuut duidelijk uit te leggen wat je doet als je een nieuw product in de markt zet, sta je voor een mooie uitdaging. Daarnaast is altijd alles een prioriteit bij een start-up. De samenwerking met Moove Marketing liep als een trein; zowel op creatief vlak als procesmatig bood Moove Marketing precies wat wij als kleine start-up nodig hadden. En met succes, want onze crowdfunding campagne was binnen 2 weken gefund!

Loes van Rheen, Project Manager

Loes van Rheen, Project Manager

Oplossing

Om aan potentiële investeerders uit te leggen waar Lendahand voor staat en wat ze doen, produceerden we deze animatievideo.

En met succes. Het bedrag van 60.000 euro werd in 2 weken bij elkaar gehaald!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Moove slogan