Keyrail

3D animatievideo explainimation

Klantvraag

Keyrail is de exploitant van de Betuweroute en biedt vervoerders over het spoor een non-stop verbinding met het Europese achterland. In samenwerking met vervoerders, verladers en terminals hebben zij de regie over het vervoersproces voor de optimale verloop van het treinverkeer.

Zo ook voor de Maasvlakte, die gaat uitbreiden met de Tweede Maasvlakte. Zonder ingrijpen wordt de logistieke situatie op het spoor onoverzichtelijk en inefficiënt. Om dit probleem uit de weg te gaan heeft Keyrail een oplossing bedacht. Aan ons de vraag om een uitleg te maken in de vorm van een 3D animatievideo.

Woord van de klant

Moove Marketing heeft voor Keyrail een video-animatie gemaakt over een complexe logistieke situatie in de Rotterdamse haven. Moove Marketing heeft hierbij een hoge mate van flexibiliteit laten zien, waarbij bijna niets te gek was. Wendy en haar team hanteren een strakke planning en weten hierbij ook onze verwachtingen te managen. Daarnaast is veel inspanning gestoken in het écht doorgronden van de logistieke situatie in de Rotterdamse haven. Dit heeft als resultaat een hele duidelijke animatiefilm waarin alle kijkers kunnen begrijpen wat het probleem is, en welke oplossing hierbij past.

Ezra Drost, Adviseur Communicatie & PR

Ezra Drost, Adviseur Communicatie & PR

Oplossing

Wij hebben een animatievideo gemaakt voor Keyrail om het concept uit te leggen dat dit probleem oplost. De video wordt eerst intern gebruikt en mag zodoende nog niet extern verspreid worden. Hieronder wel alvast een impressie van de uitwerking van de 3D animatievideo:

Screen Shot MRCC Keyrail

 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Moove slogan