Flipboekjes bestellen?

DEZE DIENST IS UIT ONS PORTFOLIO.
WIJ KUNNEN HELAAS VANAF HEDEN GEEN FLIPBOEKJES MEER LEVEREN.

 

Wat is een flipboekje?

Een flipboek is een animatie in een boekje. Een flipboek is een boekje met 40 pagina’s en een voor- en achterzijde. Wanneer je met je duim door het boekje bladert, ontstaat er een animatie op papier. Wij kunnen je flipboek op maat produceren vanaf 100 stuks.

voorbeeld     58368c0cc60257776f0514198ce6640f2a144b64     b52cefb5a71be9b1100edfdd9c200f1cccc7d9f7

Flipboekjes bestellen

1. Opdracht goedkeuren
Op basis van het door jou gewenste aantal te bestellen flipboekjes, ontvang je een offerte ter ondertekening. Met het terug sturen van de getekende offerte laat je ons weten dat we aan de slag kunnen met je bestelling.

2. Bestanden aanleveren
Je levert de ontwerp bestanden of beelden (foto’s óf frames uit een video) bij ons aan, volgens de in de offerte genoemde specificaties. Wij kunnen als je dat wenst ook één van de designers, illustratoren of fotografen uit ons netwerk inschakelen voor het maken van de inhoud van je flipboek.

3. Drukproef goedkeuren
Je ontvangt van ons een digitale drukproef op basis van de bestanden die je hebt aangeleverd. Hiermee controleren we samen of alles er goed (én volgens plan) uit ziet, zodat we bij de oplevering niet voor verrassingen komen te staan.

4. Bestelling produceren
Na de goedkeuring van de drukproef starten we met het produceren van de flipboekjes. Het maken van de flipboekjes is voornamelijk handwerk en we rekenen over het algemeen 10 werkdagen voor het productieproces.

5. Bestelling versturen
Als de flipboekjes gereed zijn, versturen we die met de grootste zorg naar het door jou opgegeven adres. En dan? Flippen maar!

handen

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@moovemarketing.nl.

Ik wil 1 flipboek laten produceren. Is dit mogelijk?
Nee, we produceren alleen flipboekjes op maat vanaf 100 stuks, vervolgens telkens te vermeerderen met 50 stuks tot het door jou gewenste aantal.

Ik wil graag een voorbeeld van een flipboek voor ik een bestelling plaats, kan dit?
Uiteraard is het mogelijk om een voorbeeld van een flipboekje te ontvangen! Stuur ons een e-mail met je adresgegevens (info@moovemarketing.nl) en dan sturen we je een voorbeeld toe. Vaak geven we wel eerst de prijzen door om er zeker van te zijn dat de productie van de flipboekjes binnen jullie budget past.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Moove slogan